Socom???

Author Topic: Socom???  (Read 1983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rudy_In_H-town

  • Guest
Socom???
« on: August 20, 2005, 03:37:07 pm »
i was just wondering if i was the only clone who plays Socom2 online????

DJGex

  • The other anime geek...
  • -Member-
  • Posts: 540
  • Karma: +0
  • Hundred Handslap in your mothafukkin grillpiece.
Re: Socom???
« Reply #1 on: August 20, 2005, 10:05:07 pm »
Played it a few times, but mostly I'm on Halo or Unreal Tournament...

Mook_Dawg

  • #3 in a Five Car Train
  • -Member-
  • Posts: 384
  • Karma: +0
  • Botched piledriver
Re: Socom???
« Reply #2 on: August 20, 2005, 10:06:40 pm »
I play it.

My handle is:


MgrRichardHead

geoff-in-D-town

  • Clemsta, Dad, little Beaver
  • -Member-
  • Posts: 571
  • Karma: +0
Re: Socom???
« Reply #3 on: August 21, 2005, 05:40:37 pm »
speaking of Halo2...I'm on there send me a friend request ...tag =    Clem in Reno   I am not so good, but I'll play

Spanky

  • -Security-
  • Posts: 27357
  • Karma: +40
  • Has 2008 racks more than this
Re: Socom???
« Reply #4 on: August 21, 2005, 08:02:27 pm »
I used to, but I'm waiting until I get a new TV and Socom III to start up again.
Nebraska CornhuskersNew York YankeesNew York JetsMontreal Canadiens

Rudy_In_H-town

  • Guest
Re: Socom???
« Reply #5 on: August 21, 2005, 11:50:53 pm »
well glad 2 see clones playing online My Tag is.....Scarface 281 and im in the Tex clan.......and on halo 2 its Scarface 281 but i rarly play cause they cheat alot and they dropped my rank from 28 to 20!!!!!

geoff-in-D-town

  • Clemsta, Dad, little Beaver
  • -Member-
  • Posts: 571
  • Karma: +0
Re: Socom???
« Reply #6 on: August 22, 2005, 11:18:32 am »
Rudy, I never played Halo CE in multi player,  In Halo2, alot of the cheating is gone..really it is
However, I have never even been a 20, I am a 10 in Rumble pit, 17 in Big team battle, and I rarely play team slayer.
I just play to have fun.

Rudy_In_H-town

  • Guest
Re: Socom???
« Reply #7 on: August 23, 2005, 04:55:23 pm »
well im glad they got lots of it out but they cant get rid of the people who push the reset button on there routers and it makes them teleiport around the map!!! thats how they get me when i stat 2 own them!

geoff-in-D-town

  • Clemsta, Dad, little Beaver
  • -Member-
  • Posts: 571
  • Karma: +0
Re: Socom???
« Reply #8 on: August 23, 2005, 05:25:16 pm »
yeah they really got rid of the "standbying" too. it only happens once in like 30 games now and only for like 3 seconds